Om oss

Vi kännetecknas av 24 timmars jour, snabb återkoppling, våra åtaganden och efterutvärdering, Vår personal är serviceinriktade och arbetsvilliga. Vi kämpar för långsiktighet med såväl våra kunder som personal. Vi förstår våra kunders behov och har som motto att alltid kunna leverera.

Vidare har ledningen som arbetar på Sverigelots 25-årig erfarenhet inom transportbranchen i olika roller och alla i organisationen inklusive VD hoppar in bakom ratten vid behov, för så ska det vara!

 

 Vi förstår hur det är att jobba som chaufför, något som vi är stolta över och som visar att hjälpa en kund är det finaste och det viktigaste inom vår organisation.

 

Vi har till dags datum haft möjligheten att få arbeta med många olika företag inom distribution, renhållning, turnétransporter, fjärr, lots, pallgods, tempererat gods etc.

 

Målsättningen är inte att bli störst utan att vara bäst och få syssla med det vi brinner för!

 

Ny på att backa med släp? Det har vi alla varit. Se videon nedan för det tveklöst enklaste och bästa sättet för att lyckas direkt! Dock inte alltid man har så här mycket utrymme framåt och åt sidan!

Notera hur han ligger nära husväggen för att sedan gå "rakt ut" för att få en perfekt uppställning innan backningen. Notera vidare hur långt han fortsätter rakt fram ända tills ekipaget bildar en rak linje innan han börjar backa. Vid MINSTA tveksamhet ta det lugnt och gå ut och titta OFTA!!! Att backa in i stillastående objekt är VERKLIGEN INTE OK på våran firma. Lycka till

Affärsidé

Bäst på Transportbemanning och service!

Vision

Skapa effektiva transportlösningar som bidrar till flexibilitet och hög kundnytta

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders