Jobbet som inhyrd konsult är aldrig lätt. Du förväntas att alltid prestera bra.

Bortsett från den lilla detaljen att du ska sköta alla dina arbetsuppgifter med bravur från första dagen så ska du alltid komma till kunden med arbetsglädje och entusiasm.

 

Du ska lätt kunna anamma och förstå alla oskrivna regler som finns på din nya arbetsplats. Du kommer att träffa många nya människor och förväntas kunna samarbeta med dem alla.

 

Vi som arbetar på Sverigelots arbetar alla löpande ute hos våra kunder som inhyrda konsulter. Vi vet precis hur det känns att komma in som helt ny på en arbetsplats och att få allas blickar riktade mot sig.

 

Hos oss är vi oerhört noga med att du har de rätta förutsättningar för att kunna klara av jobbet på din nya arbetsplats. Vi vet att om inte du känner dig trygg i rollen som inhyrd så kommer du inte att kunna slappna av och göra ditt bästa. Därför har du alltid en mer erfaren kollega med dig ute hos kunden första dagen för att du ska kunna känna dig bekväm och omhändertagen. Vidare ska du alltid kunna nå en kollega för stöd och frågor som kan uppstå under ditt arbetspass.

 

Till det positiva hör att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kommer få många nya arbetskamrater, lära dig otroligt mycket om service. Du kommer att få komma ut till företag som du inte visste fanns. Chansen är stor att du hittar ett företag som passar dig som person perfekt. Där jobbet känns så kul att du verkligen ser fram emot att få komma dit. Är du dessutom någon som visar framfötterna är chansen stor att företaget vill anställa dig, efter en tid som inhyrd.

Ta en titt på vår sida om lediga jobb om det finns något som intresserar dig annars går det bra att skicka en spontanansökan till jobb@sverigelots.se

Holger, Claudio & Owe på Sweden Rock