Jobba hos oss

Kort om oss

Sverigelots tillhandahåller personal och transportlösningar inom transportområdet. Vi har sedan starten haft en stadig tillväxt med mycket nöjda kunder. Vi som arbetar på Sverigelots har alla mångårig erfarenhet i rollen som chaufför och har ett brett kontaktnät inom transportbranschen. Vi vet hur det är att jobba som inhyrd och värnar om vår största resurs, personalen.

 

 

Information om tjänsten

Branchens bäst betalda C-Chaufför med distributions vana.

Publicerad: 2014-10-09, Annons-ID: 2273033

Stockholm (Kommuninformation), 4 platser

Vi söker ett antal C-Chaufförer för diverse distributions uppdrag hos våra olika kunder i Stockholmsområdet.

 

 

Arbetsuppgifter

Jobbet är fritt, omväxlande och periodvis tungt. Det kräver teknik och är förlagt till må-fre ca 06:00-16:00. Våra kunder är ett mycket trevligt gäng som visar dig stor respekt och tar hand om dig under förutsättning att du gör ditt bästa. Uppdragets längd är 8-12 veckor. Utbildning kommer att ske under en till två veckor och under den tiden betalas utbildningslön.

Lönen är på timme och varierar beroende på hos vilken kund man arbetar hos. Nivån är antingen en normal chaufförslön enl avtal, bra betalt eller enligt branschens normer den tveklöst högsta.

 

Vi söker dig som

Är C-chaufför och hos oss ställs det höga krav på att du är flexibel, har god fysik, är självgående, arbetsam och tycker att köra lastbil är ett kul jobb.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att du ser detta som en utmaning för jobbet är långt ifrån lätt alla gånger. Vi förväntar oss också att du är så pass rutinerad att du kan undvika trafiskskador i form av krockar i det längsta. Vidare ser vi gärna att du är socialt utåtriktad, kan ta kunder och transportledare på ett bra och ärligt sätt, för vi vet att det lönar sig i längden.
Kort och gott att du har lätt för att anpassa dig.

Jobbet är i första hand över sommaren men om du är duktig är chansen stor till fortsättning även efter sommaren.

 

Kvalifikationer:
C-körkort, YKB, digitaltförarkort, truckkort klass A, ADR och att tala och förstå svenska är ett minimikrav. Innehar du inte ADR kan vi tänka oss att bekosta dig den utbildningen och även vissa andra utbildningar om du kör för oss i sommar (vi kommer testa din vana av att framföra fordonet säkert och lasta/lossa gods på ett bra sätt) dock måste du ha eller är beredd att bekosta truckkortet själv.

Meriterande är erfarenhet av dsitributionskörningar till krogar, butiker och systenbolag, vana av handdator och CE-körkort.

 

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
Vi söker dig ...
Vi söker dig ...

START: 
 Novemer

OMFATTNING: 
Heltid
 
ARBETSTIDER:

Må-fre 06:00-15:00

(övertid förekommer)
 
PLATS: 
 Hos kund
 
LÖN: 
 Enligt avtal
 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
 2014-11-10